Ons aanbod voor studenten

Studenten

Ben jij ambitieus, gedreven en nieuwsgierig? Studeer je aan een Hogeschool of Universiteit en wil je tijdens je studie al kennismaken met het bedrijfsleven? Wij hebben stage- of afstudeeropdrachten, zodat je alvast kunt ervaren of het voor jou een start van je carrière kan zijn!

Onze professionals begeleiden je tijdens de stage- of afstudeeropdracht en brengen je de nodige kennis bij. Je kunt hierna voor jezelf toetsen of dit de juiste route is en waar nodig, denken we graag met je mee.

Ontdek je carrièrekansen
Ontspanning
Een team waar je op kunt bouwen
Opleidingen en trainingen
Onder begeleiding van professionals
 

Ontdekken waar jouw kansen liggen

Om richting te geven aan jouw talent en ontwikkeling, stellen we samen een ontwikkelplan op dat jou uitdaagt. We halen het beste in jou naar boven, maar laten jou hierbij altijd in je waarde.

Stapje extra en veel leren!

We geven studenten graag alle ruimte. Bij Arkance Systems geloven we namelijk in mogelijkheden creëren. Het is aan jou om deze te pakken! Spreekt dit jou aan? Check dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

’Binnen Arkance Systems zijn er enorm veel kansen om mijn talenten te ontwikkelen en er is voldoende ruimte om hierover in gesprek te gaan.’
Martijn Meenink (BIM consultant)

Open sollicitatie

Misschien staat er nu geen vacature voor je open, maar wil je wel graag bij ons werken of meer van ons weten. Stuur ons dan een open sollicitatie of neem contact met ons op. We kijken graag samen met jou of we toch samen die match kunnen maken!