Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Young professionals

Ben je net afgestudeerd of werkzaam bij je eerste baan en wil je je groeiambities waarmaken? Lees dan zeker verder. We bieden je de mogelijkheid om zowel verticaal, als horizontaal te groeien, je op te trekken aan onze professionals en we stimuleren je om kwetsbaar te zijn, zodat je sterker in je schoenen staat.

Dit alles in je eigen tempo, zodat we samen bouwen aan een prettige werkomgeving waar jij kunt groeien.

Ons aanbod?

Onze young professionals starten of vervolgen hun carrière bij Itannex. Wij zorgen voor begeleiding om het meeste uit jou te halen. Durf jij te groeien?

Een team waar je op kunt bouwen

Kennisniveau van medewerkers

Bouwen aan je carrière

Opleidingen en trainingen

Lunch op kantoor

Verticaal en horizontaal groeien

Ontspanning

In je waarde

Om richting te geven aan jouw groei, stippelen we samen een ontwikkelroute uit. We proberen jouw talenten zo goed mogelijk te benutten en laten jou hierbij altijd in je waarde.

Stapje extra

Onze young professionals hebben lef. Ze stappen uit hun comfort zone en zetten net dat stapje extra om het meeste uit zichzelf te halen. Bij Itannex geloven we namelijk in mogelijkheden creëren. Het is aan jou om deze te pakken! Spreekt dit jou aan? Check dan onze vacatures.

‘’Door het vertrouwen, het geduld en de kansen die ik hier krijg ben ik sinds dag één enorm gegroeid en krijg ik elke dag meer verantwoordelijkheden. Bij Arkance Systems zijn we niet bang om risico’s te nemen.’’

- Alejandra Beaujon (BIM consultant)

Wij stellen ons alvast voor

Alejandra Beaujon
BIM Consultant
Tim Baveld
BIM Consultant
Manon Morshuis
Medewerker Operations
Sonny Ellenbroek
Commercieel e-commerce specialist

Staat er geen geschikte vacature voor jou tussen?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een groeiambitie. Neem contact met ons op en ontdek of jij bij Arkance Systems past.