Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Het groeiverhaal van Lourens Smids

‘’Binnen Arkance Systems bepaal je zelf welk pad je bewandelt. Onze organisatie is persoonlijk en er is veel ruimte voor interactie. Er heerst geen ‘zo moet het’ cultuur, maar je wordt vrijgelaten,’’ vertelt Lourens Smids, BIM Applicatie Specialist bij Itannex.

‘’Binnen Arkance Systems bepaal je zelf welk pad je bewandelt’’

- Lourens Smids (BIM Applicatie Specialist)

Maatwerk oplossingen voor de klant

‘’Als BIM Applicatie Specialist maak ik hoogwaardige content voor fabrikanten. Van bouwkundige projecten tot liften en leidingsystemen van installaties, ik ga de hele branche door. Juist deze afwisseling maakt mijn baan zo leuk. Voor elke klant bedenken we een passende oplossing.’’ Afwisseling zoekt Lourens buiten zijn werk op het voetbalveld. Als trainer merkt hij dat er veel raakvlakken zijn met zijn werk binnen Arkance Systems.

‘’Ik ben iemand die altijd meer wil. Iemand die door blijft leren en blijft ontwikkelen. Dat merk ik niet alleen in mijn werk, maar ook in mijn hobby als voetbaltrainer. Ik wil alle zaakjes op orde hebben en duidelijk zijn richting het team dat ik train. Ik laat ze vrij, maar wél binnen bepaalde kaders. Eigenlijk precies zoals het binnen Arkance Systemsook gaat. Zo krijg je alle ruimte om te groeien op een manier die bij je past.’’

Groeien door nooit stil te staan

‘’Groei betekent voor mij nooit stilstaan, maar altijd doorgaan met leren en jezelf ontwikkelen. Of dat nou op technisch, vakinhoudelijk of op persoonlijk vlak is. De online leeromgeving van Arkance Systems helpt me hierbij. Hier kan ik trainingen volgen voor soft skills waarin ik wil groeien. Ook op persoonlijk vlak, want als je persoonlijk groeit, doe je dit zakelijk ook!’’

Staat er geen geschikte vacature voor jou tussen?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een groeiambitie. Neem contact met ons op en ontdek of jij bij Arkance Systems past.