Ons verhaal

Als organisaties willen starten met de digitale transformatie en de continue optimalisatie hiervan, komen wij om de hoek kijken. We verenigen in alles wat we doen mens, proces en technologie. Hierdoor zijn we in staat om software, hardware, cursussen en diensten als maatwerk in te richten. 

Wij zijn Arkance Systems

De kansen en mogelijkheden voor digitale transformatie zijn er eindeloos. De vraag is alleen in hoeverre deze kansen relevant voor jouw business zijn. Wij helpen jou hier de optimale keuzes in te maken. We maken voor jou en jouw collega’s inzichtelijk hoe we processen transformeren en laten de technologie voor zich spreken. Dit krijgen we alleen voor elkaar als we nauw met elkaar en onze klanten samenwerken. Alleen op die manier kunnen we met onze wereldwijde kennis, inzichten en ervaringen tot de juiste concrete oplossing komen. Die oplossingen maken we graag voor je mogelijk, elke dag weer.  

‘Wij werken daar waar mens, proces en technologie elkaar raken. 
Daar hebben de resultaten immers de meeste impact.’

Mens

Digitaal kan soms onmenselijk voelen, toch is de mens cruciaal om digitale transformatie mogelijk te maken. Met de juiste kennis, vaardigheden en inspiratie bieden we jullie de juiste gereedschappen voor een succesvolle transformatie. Juist dan maken we met elkaar het verschil.

Proces

Als de processen op orde zijn, is inspelen op de steeds veranderende klantvraag geen hot topic meer.  Doordat wij jullie helpen met het digitaliseren van processen, zijn jullie flexibel, efficiënt en slagvaardig in het meebewegen met jullie klanten. Daarmee geven we digitale transformatie een duurzaam karakter.

Technologie

Nieuwe technologieën bieden ook nieuwe kansen. Wie deze kansen op tijd ziet en goed toe weet te passen, heeft een voorsprong op de rest. Daarom volgen wij voor jou de technologische ontwikkelingen op de voet en komen wij met kennis. inzichten en ervaring die je verder helpen. Zo kom je vanuit vernieuwing direct tot verbetering.  

Geschiedenis

Arkance Systems Nederland is ontstaan uit de overname van ItannexGreenock en CAD Accent door Arkance. Itannex focuste zich op de bouwsector, Greenock op de maakindustrie en CAD Accent op de infrastructuursector. Door onze kennis en krachten te bundelen, kunnen wij diverse doelgroepen helpen bij hun digitalisering. Dit doen we met behulp van (maatwerk)oplossingen, software, hardware, cursussen en diensten.

 

Onderdeel van Arkance

Arkance Systems maakt deel uit van de Europese Arkance organisatie. Met een compleet portfolio van hardware, software en diensten ondersteunen we  bij de digitale transformatie in CAD, BIM en Industry 4.0. Dit doen we voor organisaties in de bouw, infrastructuur en maakindustrie.

IMG_0150_ArkanceSystems_Oss_Veenendaal_sept2021 800x600

Digitalisering zal de komende jaren grote invloed hebben op hoe het werk in de bouw wordt uitgevoerd. Dit geldt bijvoorbeeld voor de rol als architect, aannemer en grondwerker. In de infrastructuur, civiele techniek, mijnbouw en industrie kun je er ook al niet meer omheen.

Bouwondernemingen die in staat zijn te pionieren in digitalisering, lopen voor op anderen. Het scheelt tijd, mankracht en uiteindelijk ook geld. Dit maakt het voor veel ondernemers aantrekkelijk om over te gaan op meer gedigitaliseerde processen binnen de organisatie.

Het inrichten van deze processen vraagt vaak om kennis dat doorgaans niet in huis is. Hiervoor is de juiste begeleiding en het juiste advies op nieuwe technologieën nodig. Die ondersteuning biedt de MONNOYEUR-groep met ARKANCE. Je vindt onze softwareoplossingen op de bouwplaats, in de fabrieken en ook bij de ontwerpbureaus. Zo bouwen we samen aan jouw bedrijf dat pioniert in digitalisering.

Actief in 0 landen
Gaaf nummer
0 + medewerkers
Gaaf nummer
Meer dan 0 seats
Gaaf nummer

Producten en diensten

Software

Als Autodesk Platinum-partner  bieden we een breed assortiment aan software voor de bouw, infra en maakindustrie. Denk hierbij de bekende applicaties als AutoCAD, Revit en Inventor. Wil jij specifieke werkzaamheden uit je processen automatiseren of heb je maatwerk software nodig? Onze software-ontwikkeldivisie Holixa kan je hiermee helpen. 

Cursussen

Het is niet altijd makkelijk om te weten welke cursus het beste past bij jouw ontwikkelbehoefte. Daarom bieden we je een compleet cursusaanbod afgestemd op jouw wensen. Dit doen we al ruim 25 jaar met veel enthousiasme en betrokkenheid. Onze expertise in de bouw, infra en maakindustrie dragen hieraan bij. Samen vinden we het antwoord op jouw vraagstukken.

Diensten

Bij het optimaal implementeren van CAD- en BIM-software komt veel kijken. Vooral het organiseren van processen en het delen van data is daarbij cruciaal. Met deskundig advies en goede ondersteuning zorgen we ervoor dat de implementatie vloeiend verloopt en jij optimaal profiteert. We helpen o.a. met consultancy, projectondersteuning of het ontwikkelen van Revit-content.

Hardware

Naast ons ruime software- en dienstenaanbod, leveren wij ook alle producten voor de tekenkamer. Van hardware tot plotters. We zijn totaal-leverancier en hebben de ervaring en kennis om je het beste advies te geven op productniveau. Daarnaast hebben we een hardware-testkamer waar je zelf de hardware kunt testen.