Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Over ons

Wij helpen bedrijven in de bouw en toeleverende fabrikanten met BIM-vraagstukken, softwareoplossingen van Autodesk, onze eigen BIM Academy en onze gespecialiseerde BIM diensten. Wij voelen ons verbonden met de uitdagingen van onze klanten. Hierbij vinden wij het belangrijk om samen met onze klant verantwoordelijkheid te nemen voor het project waar we instappen.

We zetten sterk in op kennisontwikkeling van onze medewerkers en die van onze klanten. Het hebben van vakspecifieke kennis op alle facetten van het ontwerp en bouwproces is een voorwaarde om een intensief partnerschap aan te kunnen gaan en succesvol de verandering gezamenlijk met onze klanten vorm te geven.

“De doorgroeimogelijkheden zijn enorm, maar je moet ze wel zelf pakken.”

- Tom Blokhuis (Manager Technologie & Projecten)

Ons team

Met ons team van professionals, young professionals en studenten werken we samen aan één doel. Een ambitieus doel om samen te groeien. Dit creëert voor iedereen kansen die voor het grijpen liggen.

Dit geeft iedereen met ambitie en gedrevenheid de mogelijkheid om stappen te maken in hun carrière. Zo geven wij richting aan groei!

Onze kernwaarden

Arkance Systems is een organisatie waar we ons met elkaar verbonden voelen. Waar we gezamenlijk en individueel onze verantwoordelijkheid nemen. Waar we elkaar vertrouwen en waarderen, elkaar stimuleren om te groeien en waar we staan voor het behalen van resultaten.

De kernwaarden: eigenaarschap, deskundig, doordacht, resultaatgericht en gemakkelijk in omgang staan voor alles wat wij belangrijk vinden, waarin we geloven en wat ons verbindt.

Man met tattoos

Staat er geen geschikte vacature voor jou tussen?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s met een groeiambitie. Neem contact met ons op en ontdek of jij bij Arkance Systems past.